Despre noi

Bine ați venit pe site-ul OPTIM Rent a Car!

Suntem o companie specializată în domeniul închirierilor auto, oferindu-vă servicii de rent a car atât în Municipiul Sighetu Marmației, cât și pe raza Maramureșului istoric. Misiunea noastră constă în mulțumirea oamenilor ce aleg să conducă autoturisme din gama de care dispunem.
Totodată, aveți posibilitatea de a închiria automobilul dorit din altă locație(Cluj Napoca, Satu Mare, Bistrița) acest serviciu realizându-se contra cost.
Apelând la compania noastră veți beneficia de siguranță, confort, seriozitate și promptitudine la prețuri accesibile, reușind mereu să vă satisfacem nevoile pentru a vă bucura de o experiență minunată în domeniul șofatului.
Clienții care închiriază constant mașinile noastre au o serie de avantaje și beneficiază de promoții, oferte speciale și reduceri, deoarece noi suntem recunoscători pentru loialitatea lor. Atunci când solicitați compania OPTIM Rent a Car, vă garantăm că autoturismul ales este curat, îngrijit și corespunde din punct de vedere tehnic, îndeplinind toate cerințele legale în ceea ce privește Asigurarea RCA, Rovigneta, Starea Tehnică.
Vă recomandăm să ne consultați atunci când nu sunteți sigur în ceea ce privește alegerea autoturismului pentru că noi vă stăm întotdeauna la dispoziție. În funcție de numărul de pasageri, de costul pentru carburant, de confortul dorit, noi vă putem oferi informații exacte și clare, astfel reușind să vă călăuzim spre alegerea corectă, care,  să devină cea mai bună alegere!

Vă mulțumim că ne-ați ales!